Kontakt

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Polityka prywatności

Sklep Skład Bławatny szanuje prywatność klientów i chroni ze szczególną dbałością ich dane osobowe.

Korzystanie ze Sklepu

Zamawiając produkty w Sklepie, Klient dokonuje rejestracji i wyraża zgodę na gromadzenie i przetwarzanie podanych w formularzu danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.) wyłącznie w celu realizacji zamówienia (umowy sprzedaży), wystawienia dowodu sprzedaży oraz wysyłki towaru.

Dysponentem danych osobowych przekazywanych za pośrednictwem sklepu Skład Bławatny, pod adresem skladblawatny.pl, jest właściciel Sklepu: firma KReacja Kamilla Raniszewska, z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Hetmańskiej 45/12, tel. 791-112-212.

Żadne dane identyfikacyjne Klientów Sklepu nie są przekazywane jakiejkolwiek instytucji czy osobie trzeciej, z wyjątkiem żądania uprawnionych instytucji, zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych. Każdemu Klientowi Sklepu przysługuje prawo wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania lub żądania usunięcia.

Strony Sklepu, na których Klient dokonuje rejestracji i logowania, operacji na swoich danych osobowych, operacji na zamówieniu podczas dokonywania zakupu oraz strona formularza kontaktowego są szyfrowane bezpiecznym protokołem przesyłania danych SSL/TLS, certyfikowanym przez GeoTrust Inc..

Prenumerata newslettera

Zaprenumerowanie newslettera wymaga podania w odpowiednim formularzu adresu e-mail. Adres ten jest wykorzystywany jedynie w celu regularnego wysłania zarejestrowanemu użytkownikowi wiadomości z aktualnymi informacjami handlowymi oraz treści związanych z profilem działalności Sklepu. Każdy użytkownik newslettera może w dowolnym momencie usunąć swój adres e-mail z listy wysyłkowej.

Inne dane

Oprogramowanie Sklepu może wykorzystywać pliki cookies, które umożliwiają korzystanie z jego zasobów. Pliki cookies nie zawierają danych osobowych użytkownika i są przechowywane w komputerze użytkownika. Serwer, na którym umieszczono Sklep może je odczytać przy ponownym połączeniu z komputerem użytkownika. Wyłączenie plików cookies w przeglądarce nie pozbawia użytkownika dostępu do zasobów Sklepu, ale może utrudnić korzystanie z pełnej funkcjonalności Sklepu.

Sklep dysponuje danymi zawartymi w logach systemowych, np. adres IP. Dane te są wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją Sklepem oraz do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o kraju, z którego następuje połączenie). Tego typu zestawienia statystyczne gwarantują Klientowi całkowitą anonimowość.

Postanowienia końcowe

Zbiór Danych Osobowych Użytkowników Sklepu został zgłoszony do rejestracji Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych.

Strony Sklepu mogą zawierać odnośniki do innych stron, zamieszczane dla wygody i wiadomości użytkownika. Skład Bławatny nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczane tam informacje i stosowane polityki prywatności.

Sklep zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności. Nowa polityka prywatności obowiązuje użytkowników od momentu udostępnienia jej pod adresem skladblawatny.pl.

Jeżeli uznaliby Państwo, że w jakiś sposób przekroczona została Państwa prywatność, prosimy o kontakt e-mailowy z naszym Sklepem.

Sklep jest w trybie podglądu
Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.
{nocache:cac74e505c1749604bb42c4331dad789#0}
Click Shop | Hosting home.pl