esmara® Bluzka satynowa kobieca Opis produktu wykonana z tworzyw pochodzących z recyklingu z wysokiej jakości, płynnej satyny z kołnierzykiem kent, z przodu zapinana na guziczki i z plisą mankiet z guzikami na zakończeniu rękawa zaokrąglony dół luźny fason kremowy: z kieszenią na piersi Charakterystyka artykułu table odcienie: niebiesko-brązowy, kremowy, czarny parametry: jakość satynowa; z przodu zapinana na guziki i z plisą; mankiet z guzikami na zakończeniu rękawa; zaokrąglony dół fason: swobodny Kołnierzyk: kent Długość rękawa: długi Materiał: 100% poliester (z recyklingu) Pielęgnacja: prać w max. 30 °C (program do dzianin delikatnych) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej pracować do 110 °C (stopień 1). Nie prasować na parze nie czyścić chemicznie wymiary: 34 - 46 Oeko-Tex® kanon 100 Badany pod kątem szkodliwych substancji Numer atestu: 2024Ok2008 Aitex kanon 100 żeby Oeko-Tex® to najszczególniej znany na świecie, niezależny certyfikat dla produktów ubraniowych i skórzanych przebadanych pod kątem destrukcyjnych substancji – od przędzy i tkanin po gotowy produkt. Etykieta potwierdza,artykuł konfekcyjny albo skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 szkodliwych substancji. GRS – Global Recycled standard użycie od 100 % materiału z recyklingu Numer certyfikatu: CU 851646 Ze starego świeże: Dzięki ponownemu wykorzystaniu już użytkowanych materiałów oszczędzane są cenne zasoby. GRS umożliwia identyfikację i bezbłędne śledzenie materiału z recyklingu użytego w produkcie. Oprócz kompletnego łańcucha dostaw od punktu zbiórki do filii sprawdzane są w dodatku dodatkowe kryteria społeczne i naturalne. Hohenstein To świetnie nadaje się Instytut badawczy Hohenstein od około 60 lat przeprowadza szereg pomiarów i badań w celu określenia rozmiarów ciała. Korzystając z technice skanerów 3D, wizualizowane są rzeczywiste kształty ciała i przeliczane na wiarygodne tabele wymiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Bluzka satynowa damska (40, kremowy). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.