Parkside® Bluza rozpinana męska sherpa atrybuty Z miękkiej imitacji skóry jagnięcej Z kołnierzem stójką i ciągłym zamkiem błyskawicznym Część ramion i kołnierz stójka w mieszanym wyglądzie materiałów Z wysokiej jakości, poddanym recyklingowi zamkiem momentalnym producenta YKK Natulon atrybuty artykułu table Kolor: szary; zielony szczegóły: kieszeń na piersi z zamkiem niezwłocznym i boczne kieszenie wpuszczane, ciągły zamek, z miękkiej imitacji skóry jagnięcej krój: swobodny fason zarys kołnierza: kołnierz stójka Materiał: 100% poliester (recyklingowany) Wskazówki pielęgnacyjne: prać w max. 40 °C (łatwe w pielęgnacji) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej nie prasować nie czyścić chemicznie rozmiar: M (48/50) - XXL (60/62) Oeko-Tex® standard 100 Sprawdzony pod kątem substancji szkodliwych Numer certyfikatu: Hk020 205121 Oeti standard 100 aby Oeko-Tex® to najistotniej znany na świecie, niezależny certyfikat produktów włókienniczych i skórzanych sprawdzonych pod kątem substancji destrukcyjnych wszystkiego rodzaju – od przędzy i dzianin po gotowy artykuł. Etykieta potwierdza,produkt konfekcyjny albo skórzany został sprawdzony pod kątem ponad 300 substancji destrukcyjnych. GRS – Global Recycled standard zastosowanie od 100 % materiału z recyklingu Numer atestu: CU 851646 Ze starego zrób nowe: Dzięki ponownemu wykorzystaniu już używanych materiałów oszczędzane są cenne zasoby. GRS pozwala na identyfikację i bezbłędne śledzenie materiału z recyklingu użytego w produkcie. Oprócz kompletnego łańcucha dostaw od punktu zbiórki do filii sprawdzane są dodatkowo uzupełniające kryteria społeczne i organiczne. Hohenstein To perfekcyjnie nadaje się Instytut badawczy Hohenstein od około 60 lat przeprowadza szereg pomiarów i badań w celu określenia wymiarów ciała. Korzystając z technice skanerów 3D, wizualizowane są rzeczywiste kształty ciała i przeliczane na wiarygodne tabele rozmiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Bluza męska sherpa (l (52/54), szary). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.