Pielęgnacja
- prać w temperaturze maks. 40 °C
- nie wybielać
- delikatnie suszyć w suszarce bębnowej w temperaturze maks. 60°C
- prasować w temperaturze do 150°C (poziom 2) można stosować żelazko parowe
- nie czyścić chemicznie
rozmiary
Mój wymiar z Lidla - to takie proste
wystarczy skorzystać z Kalkulatora wymiarów. Wybierz kategorię, określ rodzaj odzieży, wprowadź odpowiednie cechy i naciśnij przycisk „Oblicz”. Twój rozmiar zostanie wyświetlony.
OEKO-TEX® standard 100
Przetestowano na występowanie substancji destrukcyjnych
Numer certyfikatu: 21.HLK.52816 Hohenstein HTTI
kanon 100 firmy OEKO-TEX® to najistotniej znany na świecie, niezależny certyfikat dla wszystkiego rodzaju wyrobów włókienniczych i skórzanych, które zostały przetestowane pod kątem zawartości substancji krzywdzących – od przędzy i dzianin po artykuły gotowe do wykorzystania. Etykieta potwierdza, że wyrób ubraniowy albo skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 substancji destrukcyjnych.
Cotton made in Africa (bawełna stworzona w Afryce)
Wspieramy stabilną uprawę bawełny w Afryce
Inicjatywa Cotton made in Africa w znaczny sposób przyczynia się do ograniczenia ubóstwa w Afryce i do ochrony środowiska naturalnego.
w trakcie szkoleń organizowanych na miejscu rolnicy uczą się produktywnych i stabilnych metod uprawy, które pomagają im osiągać udoskonalone plony i bronić środowisko i zdrowie. Jest to osiągalne dzięki zaangażowaniu świadomych odpowiedzialności firm odzieżowych jako partnerów inicjatywy Cotton made in Africa.
Inicjatywa Aid aby Trade Foundation.
Więcej na: www.cottonmadeinafrica.org
Hohenstein
nadaje się genialnie
Instytut badawczy HOHENSTEIN przeprowadza seryjne pomiary i badania w celu rejestrowania wymiarów ciała od około 60 lat. Korzystając z technologii skanowania ciała 3D, rzeczywiste kształty ciała są wizualizowane i przekształcane w wiarygodne tabele wymiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Figi damskie z bawełną, 5 par (L (44/46), Biały/zielony/miętowy). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.