Crivit Legginsy funkcyjne damskie z rezultatem kształtującym Opis produktu produkowano w 15% z materiałów pochodzących z recyklingu legginsy na każdą okazję – absolutny komfort, optymalna produktywność efekt shaping – funkcja formująca szybkoschnący i odprowadzający wilgoć materiał niezwykle wysoki i spory pas modna długość do kostek optymalne dobranie i stabilność kształtu dzięki zawartości włókien wysokojakościowego elastanu Lycra® barwy: różowy; czarny różowy: funkcjonalna kieszeń na telefon komórkowy na nogawce czarny: zintegrowana kieszeń na klucz w pasie Materiał 83% poliamid, 17% elastan (Lycra®) Pielęgnacja prać w temperaturze maks.
30°C (program do dzianin delikatnych) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej nie prasować nie czyścić chemicznie rozmiary XS (32/34) – L (44/46) Oeko-Tex® kanon 100 Przetestowane pod kątem zanieczyszczeń Numer certyfikatu: S09-0891 standard 100 firmy Oeko-Tex® to najbardziej znany na świecie, niezależny atest dla wszystkiego typu wyrobów ubraniowych i skórzanych; które zostały przetestowane pod kątem zawartości substancji krzywdzących – od przędzy i tkanin po artykuły gotowe do zastosowania.
Etykieta potwierdza, iż wyrób tekstylny albo skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 skażeń. RCS – Recycled Claim kanon wykorzystanie 15% lub więcej tworzyw pochodzących z recyklingu Numer certyfikatu: CU 851646 Ze starego świeże: dzięki ponownemu wykorzystaniu już użytych materiałów oszczędzane są cenne zasoby.
RCS umożliwia identyfikację i pełną identyfikowalność materiałów pochodzących z recyklingu użytych w produkcie. Hohenstein nadaje się znakomicie Instytut badawczy Hohenstein przeprowadza seryjne pomiary i badania w celu rejestrowania wymiarów ciała od około 60 lat.
Korzystając z technologii skanowania ciała 3D, rzeczywiste kształty ciała są wizualizowane i przekształcane w wiarygodne tabele rozmiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Legginsy funkcyjne damskie z efektem modelującym (różowy, xs (32/34)). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.