esmara® Legginsy damskie lekko modelujące, czarny Opis artykułu jednostajny cykl barwienia na etapie produkcji Dope Dyed – długotrwały połysk barw dzięki procesowi barwienia dope dyed: odcień pozostaje zachowany nawet po wielokrotnym praniu delikatnie kształtują i modelują strefę brzucha i pośladków bezszwowe – bez szwów bocznych, nieprzeciętne pod ubrania podkreślające figurę stabilność formy dzięki włóknom elastanu creora® parametry produktu table kolory: czarny atrybuty: seamless – bez uciążliwych szwów bocznych Długość: długie Materiał: 87% poliamid, 13% elastan (creora®) Pielęgnacja: prać w temperaturze maks. 40°C (program do tkanin delikatnych) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej nie prasować nie czyścić chemicznie wymiary: S (36/38) – XL (48/50) Oeko-Tex® standard 100 Przetestowano na występowanie substancji destrukcyjnych Numer atestu: 10.0.79224 Hohenstein Htti kanon 100 marki Oeko-Tex® to najszczególniej znany na świecie, niezależny atest dla wszelkiego rodzaju wyrobów odzieżowych i skórzanych; które zostały przetestowane pod kątem zawartości substancji zgubnych – od przędzy i tkanin po artykuły gotowe do zastosowania. Etykieta potwierdza, iż wyrób konfekcyjny lub skórzany został przebadany na występowanie ponad 300 substancji destrukcyjnych. Dope Dyed zrównoważony cykl barwienia na etapie produkcji proces farbowania dope dyed następuje w trakcie przędzenia włókien. Są one całkowicie farbowane przy pomocy mieszanki barwników i roztworu przędzalniczego, dzięki temu przędza może być bezpośrednio obrabiana bez konieczności uzupełniającego farbowania. Hohenstein pasuje wyśmienicie Instytut Badawczy Hohenstein od blisko 60 lat prowadzi seryjne pomiary i badania służące rejestrowaniu wymiarów ciała. Korzystając z technice skanowania ciała 3D, rzeczywiste kształty ciała są wizualizowane i przekształcane w wiarygodne tabele wymiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Legginsy damskie lekko modelujące, czarny (S (36-38)), w 2 rozmiarach. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.