Crivit damskie spodenki rowerowe chłodzące Opis artykułu efekt shapingu – funkcja modelująca technika dynamicznego chłodzenia zapewni trafny komfort szybkoschnący i odprowadzający wilgoć materiał optymalne przypasowanie i stabilność kształtu dzięki zawartości włókien gatunkowego elastanu Lycra® właściwości produktu table barwy: różowy; czarny właściwości: wyjątkowo wysoki i obszerny pas Funkcja: technologia dynamicznego chłodzenia, efekt shapingu, szybkoschnący i odprowadzający wilgoć materiał Długość: krótkie Materiał: 83% poliamid (25% z recyklingu); 17% elastan (Lycra®) Pielęgnacja: prać w temperaturze maks.
40°C (program do dzianin delikatnych) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej nie prasować nie czyścić chemicznie rozmiary: XS (32/34) - L (44/46) Oeko-Tex® standard 100 Przetestowano na obecność substancji szkodliwych Numer atestu: S21 3106 Hohenstein Htti kanon 100 producenta Oeko-Tex® to najistotniej znany na świecie, niezależny dokument dla wszystkiego typu wyrobów odzieżowych i skórzanych; które zostały przetestowane pod kątem zawartości substancji krzywdzących – od przędzy i dzianin po artykuły gotowe do zastosowania.
Etykieta potwierdza, iż wyrób ubraniowy lub skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 substancji krzywdzących. RCS – Recycled Claim standard użycie 25% albo więcej tworzyw pochodzących z recyklingu Numer atestu: CU 851646 Ze starego nowe: Ponowne użycie już wcześniej użytych tworzyw pozwala zaoszczędzić cenne zasoby.
RCS zezwala na ustalenie i pełną identyfikowalność tworzyw pochodzących z recyklingu użytych w produkcie. Hohenstein nadaje się wspaniale Instytut Badawczy Hohenstein od blisko 60 lat prowadzi seryjne pomiary i badania służące rejestrowaniu rozmiarów ciała.
Korzystając z technologii skanowania ciała 3D, rzeczywiste kształty ciała są wizualizowane i przekształcane w wiarygodne tabele rozmiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Damskie spodenki rowerowe chłodzące (M (40/42), Różowy), w 3 rozmiarach. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.