Crivit żeńskie spodenki rowerowe chłodzące Opis towaru efekt shapingu – funkcja kształtująca technika dynamicznego chłodzenia zapewni optymalny komfort szybkoschnący i odprowadzający wilgoć materiał adekwatne dobranie i stabilność kształtu dzięki zawartości włókien wysokojakościowego elastanu Lycra® atrybuty artykułu table odcienie: różowy; czarny atrybuty: bardzo wysoki i szeroki pas Funkcja: technologia dynamicznego chłodzenia, efekt shapingu, szybkoschnący i odprowadzający wilgoć materiał Długość: krótkie Materiał: 83% poliamid (25% z recyklingu); 17% elastan (Lycra®) Pielęgnacja: prać w temperaturze maks.
40°C (program do tkanin delikatnych) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej nie prasować nie czyścić chemicznie rozmiary: XS (32/34) - L (44/46) Oeko-Tex® standard 100 Przetestowano na występowanie substancji zgubnych Numer certyfikatu: S21 3106 Hohenstein Htti kanon 100 producenta Oeko-Tex® to najbardziej znany na świecie, niezależny dokument dla wszelkiego rodzaju wyrobów konfekcyjnych i skórzanych; które zostały przetestowane pod kątem zawartości substancji krzywdzących – od przędzy i dzianin po artykuły gotowe do użycia.
Etykieta potwierdza, iż wyrób konfekcyjny albo skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 substancji destrukcyjnych. RCS – Recycled Claim kanon wykorzystanie 25% lub więcej tworzyw pochodzących z recyklingu Numer certyfikatu: CU 851646 Ze starego świeże: Ponowne użycie już wcześniej użytych tworzyw pozwala zaoszczędzić cenne zasoby.
RCS umożliwia ustalenie i pełną identyfikowalność materiałów pochodzących z recyklingu użytych w produkcie. Hohenstein pasuje idealnie Instytut Badawczy Hohenstein od blisko 60 lat prowadzi seryjne pomiary i badania służące rejestrowaniu wymiarów ciała.
Korzystając z technologii skanowania ciała 3D, rzeczywiste kształty ciała są wizualizowane i przekształcane w wiarygodne tabele rozmiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Damskie spodenki rowerowe chłodzące (czarny, l (44/46)), , 40-46. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.