esmara® Sweter kobiecy z dodatkiem wełny Opis artykułu wyprodukowany z materiałów pochodzących z recyklingu z dodatkiem wełny miękka, przyjemna w dotyku tkanina z okrągłym wycięciem i raglanowymi rękawami wzór w stylu norweskim w postaci okrągłego wzoru żakardowego słuszne dostosowanie dzięki elastanowi Lycra® właściwości towaru table Kolor: beżowy, szary, biały Wzór: okrągły wzór żakardowy w stylu norweskim szczegóły: dodatek wełny, raglanowe rękawy Dekolt: kolisty dekolt Materiał: 77 % poliakryl, 16 % poliester (z recyklingu), 5% wełna, 2 % elastan (Lycra®) Wskazówki dotyczące pielęgnacji: prać w temperaturze max. 30 °C (łatwe w pielęgnacji) nie wybielać nie suszyć w suszarce bębnowej prasować w temperaturze do 110 °C (stopień 1). Nie prasować z wykorzystaniem pary nie czyścić chemicznie wymiar: XS (32/34) - L (44/46) Oeko-Tex® standard 100 Testowany pod kątem szkodliwych substancji Numer atestu: 13.0.30503 Hohenstein Htti standard 100 żeby Oeko-Tex® to najmocniej znany na świecie, niezależny certyfikat dla produktów tekstylnych i skórzanych wszelkiego typu, które zostały przetestowane pod kątem szkodliwych substancji – od przędzy i dzianin po gotowe produkty. Etykieta potwierdza,produkt tekstylny albo skórzany został przetestowany pod kątem ponad 300 zgubnych substancji. RCS – Recycled Claim standard użycie co najmniej 16 % tworzyw pochodzących z recyklingu Numer atestu: CU 851646 Z odzysku: Ponowne zastosowanie już stosowanych materiałów pozwala zaoszczędzić cenne zasoby. RCS zezwala na identyfikację i śledzenie tworzyw pochodzących z recyklingu użytych w produkcie. Hohenstein świetne dostosowanie Instytut badawczy Hohenstein od około 60 lat przeprowadza pomiary seryjne i badania w celu określenia wymiarów ciała. Dzięki wykorzystaniu technice skanowania 3D ciała, rzeczywiste kształty ciała są wizualizowane i przeliczane na wiarygodne tabele wymiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Sweter dzianinowy damski (XS(32/34), Szary), w 2 rozmiarach. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.